Mijn energiecontract

Wanneer je akkoord gaat met het prijsvoorstel van Stroomfixers, sluit je een energiecontract af met de energieleverancier die in het prijsvoorstel vermeld staat. Stroomfixers is de tussenpersoon die energiegebruikers en energieleveranciers samenbrengt.

Je kan ervoor kiezen om enkel je gas- of elektriciteitscontract via ons te regelen.

Je kan bij Stroomfixers zelf niet kiezen tussen verschillende energieleveranciers omdat we bij elke veiling één energieleverancier kiezen, die zowel elektriciteit als gas aanbiedt.

Als je via Stroomfixers een prijsvoorstel van een (nieuwe) energieleverancier aanvaard hebt, dan wordt er een nieuw energiecontract voor jou opgemaakt. Dat energiecontract wordt automatisch beëindigd wanneer een andere huurder/eigenaar een energiecontract afsluit voor de energiemeters op jouw adres, dus ook als de levering van je energie door de (nieuwe) energieleverancier nog niet gestart was.

Als je via Stroomfixers overstapt naar een nieuwe energieleverancier, dan zal je energiecontract  van onbepaalde duur zijn. Dat betekent dat het automatisch doorloopt, behalve als één van beide partijen het contract beëindigt. Het tarief ligt vast voor 1 jaar en zal vanaf de 13e maand omgezet worden in een verlengtarief.

Je contract wordt beëindigd :

  • wanneer je overstapt naar een andere leverancier, waarbij je rekening moet houden met een opzegperiode van minimum 30 dagen,
  • of wanneer je verhuist en de nieuwe huurder/eigenaar een nieuw energiecontract afsluit.

Als je via Stroomfixers bent overgestapt, dan is je contract met je (nieuwe) energieleverancier van onbepaalde duur. Je tarief is 12 maanden geldig. Je tarief wordt na één jaar omgezet in een variabel tarief. Deze informatie vind je in je contract. Je kan je contract altijd beëindigen door zelf een overstap aan te vragen. Hou hierbij wel rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. Deze opzegtermijn geldt niet wanneer je verhuist. In dat geval wordt je contract beëindigd op het moment dat de nieuwe huurder/eigenaar een energiecontract afsluit.

Als je via Stroomfixers een prijsvoorstel goedkeurt, regelen wij je overstap, samen met je nieuwe energieleverancier. Je huidige energiecontract wordt dan automatisch stopgezet. Het enige dat jij moet doen is je meterstanden online doorgeven aan je netbeheerder. Deze stuurt je hiervoor een uitnodiging.

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen
Misschien vind je hier al een antwoord.

Stuur een bericht
Binnen 2 werkdagen antwoord.

Bel ons op 016 14 06 12
op werkdagen tussen 9u en 13u

Stroomfixers