Stroomfixers regelt jouw energiecontract

Een nieuw energietarief kiezen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En dus blijft het vaak op het “to do”-lijstje staan. De moeite die je moet doen om het “juiste” energietarief te kiezen en over te stappen, leek altijd groter dan het voordeel. Terwijl je wel makkelijk 100 euro per jaar kan besparen. “Ik merkte in mijn […]

Stroomfixers regelt jouw energiecontract

Een nieuw energietarief kiezen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En dus blijft het vaak op het “to do”-lijstje staan.

De moeite die je moet doen om het “juiste” energietarief te kiezen en over te stappen, leek altijd groter dan het voordeel. Terwijl je wel makkelijk 100 euro per jaar kan besparen.

“Ik merkte in mijn vriendenkring dat er niemand de tijd had -of nam- om energieprijzen te vergelijken, naast het drukke gezinsleven en het werk. Daarom nam ik actie en zette ik mijn schouders onder Stroomfixers” legt Fien uit.

“Met Stroomfixers wil ik mensen in een gelijkaardige situatie helpen om zonder zorgen en zonder keuzestress elk jaar te genieten van voordelige én groene energie. Ze kunnen vertrouwen op Stroomfixers om niet langer teveel te betalen voor hun energie. Dat geeft toch een beetje gemoedsrust.”

En dat is meteen waar Stroomfixers voor staat: vertrouwen, gemakkelijk, voordelig en groen zonder keuzestress.

Tweemaandelijks brengen we mensen virtueel samen voor een energieveiling. Je schrijft je in, geeft je energieverbruik door en vervolgens organiseert Stroomfixers een energieveiling tussen verschillende energieleveranciers. Zo bekomen we de voordeligste prijs voor onze Stroomgenoten. Het voorgestelde energietarief zal ook altijd lager zijn dan het laagste vast tarief voor 1 jaar op dat moment in de v-test® , de onafhankelijke prijsvergelijker van de Vlaamse overheid.

Dat we voor groene stroom gaan, was een minimum voorwaarde voor ons. Zo dragen wij samen met alle Stroomgenoten ons steentje bij voor het milieu én stimuleren we energieleveranciers hun aandeel groene stroom verder uit te breiden.

Wanneer de veiling gedaan is, krijgen de Stroomgenoten een prijsvoorstel op maat van hun verbruik. Alle Stroomgenoten kiezen dan zelf of ze akkoord gaan met het voorstel. Tot dat moment zijn er dus geen verplichtingen. Wanneer je het voorstel aanvaardt, zal Stroomfixers je overstap naar de nieuwe energieleverancier gratis regelen. Zo kan een gezin jaarlijks minstens €100 besparen op haar energierekening.

Stroomgenoot worden is dus heel gemakkelijk. Een jaar later doe je automatisch weer mee en krijg je opnieuw een voorstel met het beste tarief uit de energieveiling.

De volgende energieveiling van Stroomfixers gaat door op . Deelnemen kan tot .

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen
Misschien vind je hier al een antwoord.

Stuur een bericht
Binnen 2 werkdagen antwoord.

Bel ons op 016 14 06 12
op werkdagen tussen 9u en 13u

Stroomfixers